SUMMER SALE! Så länge lagret räcker!

Om författaren


Jag som har skrivit boken Hedvigs Morgonstund heter som ni säkerligen förstår just Hedvig. Jag har sedan 2013 drivit ett matinstagramkonto vid namn Eatnlive och jag har så länge jag kan minnas älskat att experimentera i köket och då framförallt med en hälsosam touch.

Ett genomgående tema i min matlagning är att jag vill visa att nyttigt kan vara både enkelt och gott, vilket även är en röd tråd i min kokbok Hedvigs Morgonstund.

Våren 2017, då jag studerade min sista termin på Lunds Universitet, öppnade jag upp "Eatnlive pop-up hälsocafé" i Saluhallen i Lund. På menyn stod bland annat smoothies, färska juicer, acaibowls, granola parfait och lite varianter av raw-bakverk och annat nyttigt och gott såklart. 

Sedan januari 2019 har jag på fritiden jobbat på min allra första kokbok. Då frukost är favoritmålet på dagen fick min första kokbok just detta tema. Och självklart i en hälsosam nisch. Jag är otroligt glad och stolt över denna bok och jag är så glad att jag äntligen kan dela den och mina goda recept med er.

Vill ni läsa vidare får ni gärna spana in min hemsida: www.eatnlive.se samt min Instagram: Eatnlive